Ανακοινώσεις - Πρόγραμμα μαθημάτων

-

Σεμινάρια Μάρας Μειμαρίδη

Τα μαθήματα μεταφυσικής από τις Μάγισσες της Σμύρνης, πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα στις ημέρες και ώρες, οι οποίες ακολουθούν, στο φιλόξενο και ζεστό χώρο του Συλλόγου “Σμυρνιοπούλα”. Τα μαθήματα ξεκινούν από τις αρχές Οκτωβρίου κάθε έτους και ολοκληρώνονται την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Ο Σύλλογος “Σμυρνιοπούλα” βρίσκεται στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου αρ. 10. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τα μαθήματα, μπορείτε να καλείτε στο 2107703939, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-21:00.

Πρόγραμμα μαθημάτων:

Δευτέρα: 18:00-21:00 :

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»

«Σμύρνη στα 1887. Η Κατίνα είναι μια έξυπνη κι αδίστακτη Σμυρνιά. Στους φτωχομαχαλάδες όπου ζει, γνωρίζει την Αττάρτη, μία Τούρκα που τη μυεί στη μαγεία..
Ερωτικά φίλτρα, μπουγιούμ, λιώματα και μαγικά, αποδεικνύονται αλάνθαστα….
Οι γραφές, τα ξόρκια και τα μαγικά, βρέθηκαν σε ένα σκονισμένο μπαουλάκι, εκατό χρόνια μετά, στο σπίτι της Αίγινας..»

(Απόσπασμα από το βιβλίο «Οι Μάγισσες της Σμύρνης»)

Στα σεμινάρια «Μεταφυσικής φιλοσοφίας από τις Μάγισσες της Σμύρνης», μεταλαμπαδεύουμε τη γνώση που βρέθηκε στα τετράδια της Κατίνας. Να καταλάβουμε το γιατί τόσους αιώνες λειτουργούν αυτές οι τελετές, τους συμβολισμούς, αισθήσεις, φίλτρα και λιβάνια που σε μεταφέρουν σε έναν άλλον κόσμο. Άγνωστο, αλλά τόσο ελκυστικό. Τον κόσμο της μεταφυσικής.  Τον κόσμο της…Κατίνας!

Τρίτη: 18:00-21:00 

ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΙΣΣΩΝ

Σχολή, σημαίνει Σπουδή. Η μαγεία, είναι πρώτα από όλα γνώση. Οι μάγισσες, γνώριζαν πολύ καλά, ότι χωρίς τη γνώση, δεν θα έβλεπαν κανένα αποτέλεσμα στις επιθυμίες τους (τελετές). Φρόντιζαν λοιπόν, μέσω της σπουδής, μέσω της γνώσης, αλλά και με ειδικές ενεργειακές τελετές, να μεγαλώσουν τις δυνάμεις τους, να μειώσουν τους φόβους, ώστε δυνατές και φωτισμένες πια, να γνωρίζουν και να «χειρίζονται» με τον ανάλογο σεβασμό, αυτή τη πολύτιμη γνώση που ονομάζεται Μαγεία!

Πέμπτη: 17:30-20:30 

DESTE: Η ΜΑΝΤΙΚΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ

ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Η Deste ήταν ίσως το πιο πολύτιμο δώρο που άφησε η Κατίνα μαζί με τα υπάρχοντά της. Είναι το φως της γνώσης. Προβλέπει αυτά που θα γίνουν. Τα χαρτιά της «μιλούν» απευθείας στο ασυνείδητο και το βοηθούν να φέρει αυτή την κρυφή γνώση στο φως. Στα τούρκικα, «Deste» ήταν ο σωρός των χαρτιών. Στις συναντήσεις αυτές, συνδυασμοί, τρόποι ριξίματος, τελετουργικά των χαρτιών της Deste, καθώς και οι ιστορίες των προσώπων της παίρνουν σάρκα και οστά, εκπαιδεύοντας τις νέες Μάγισσες να βλέπουν εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν.